Upptäck hur våra avancerade passersystem kan revolutionera säkerheten och tillträdeskontrollen för din fastighet eller verksamhet. Med en kombination av modern teknik och skräddarsydda lösningar, erbjuder vi allt från enkla kodlås till komplexa, biometriska system. Låt oss hjälpa dig att skapa en säker och effektiv miljö med våra innovativa passersystem.

Framtidens passersystem i Helsingborg med omnejd

Ett modernt Passagesystem är inte bara en lösning för tillträdeskontroll, utan det kan hantera en mängd olika funktioner och fylla olika behov. Våra system sträcker sig från enkla lösningar med en enskild dörr och kodlås till stora, komplexa system som kan hantera tusentals dörrar med olika identifieringstekniker. Vi erbjuder allt från kodlås och beröringsfria tagg- eller kortläsare (med eller utan knappsats) till avancerade biometriska läsare som ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsning. Dessutom kan våra kamerabaserade system ge tillträde när specifika kriterier uppfylls, vilket gör dem till en integrerad del av ett effektivt passagesystem.

Bokningsfunktioner och Digitala informationstavlor

Våra passersystem erbjuder mervärden som bokningsfunktioner för gemensamhetslokaler som tvättstugor, bastur, festlokaler och konferensrum. Bokningar kan enkelt göras via en lokal bokningstavla, infotavla eller digitalt via dator, smartphone eller surfplatta. Dessutom installeras ofta digitala informationstavlor i trapphus eller receptioner som en del av passersystemet, vilket ger möjlighet att visa boenderegister, information till de boende eller annan viktig information.

Porttelefoni och Integrerade säkerhetssystem

Vårt utbud av porttelefonilösningar inkluderar system med eller utan videosamtal, uppringda till telefoner eller fasta svarsapparater i bostäder och lägenheter. För större fastigheter, företag, industrier och kommuner erbjuder vi även integrerade system som kombinerar passersystem med inbrottslarm. Dessa system, som Vanderbilt Omnis och RCO M5 Mega, är idealiska för att skapa en sammanhängande och säker miljö.

Kvalitetsmärken och expertis

Vi samarbetar med ledande varumärken på marknaden som Vanderbilt, Axema, ASSA, Aptus och RCO för att erbjuda er de bästa lösningarna. Vårt team av experter är redo att hjälpa er med översyn och optimering av ert tillträdesskydd och passersystem.

Behöver ni hjälp med att välja rätt passersystem i Helsingborg? Kontakta oss för att diskutera hur vi kan förbättra säkerheten och effektiviteten i er verksamhet med våra skräddarsydda lösningar.

Kontakta Oss

 

Omfattande Säkerhets- och Eltjänster utöver passersystem

Utöver våra avancerade passersystem, erbjuder Elbolaget Syd ett brett utbud av tjänster för att säkerställa din fastighets säkerhet och funktionalitet. Våra tjänster inkluderar:

  • Kameraövervakning: Högkvalitativa övervakningssystem för att övervaka och skydda din fastighet.
  • Inbrottslarm: Effektiva larmsystem designade för att erbjuda maximalt skydd mot inbrott.
  • Brandlarm: Pålitliga brandlarmsystem för att säkerställa tidig upptäckt och respons vid brand.
  • Elinstallationer: Professionella elinstallationstjänster för alla typer av byggnader och behov.
  • Elservice: Omfattande elservice för underhåll, reparationer och uppgraderingar.

Leverantörer