Elbolag sedan 1992

Sedan 1992 har vi fått förnyat förtroende av både privatpersoner och offentliga aktörer i Nordvästra Skåne. Vi hjälper kunder i Helsingborg med omnejd genom att erbjuda genomtänkta lösningar. Som kund kan du känna dig säker på att vi utför en gedigen projektering och planering.

Elservice

Det är viktigt att regelbundet se över olika elinstallationer för att undvika risker och elavbrott. Det är då du behöver ett proffs som kan finna felen du själv inte har upptäckt. Elbolaget Syd utför olika former av elservice och ser till att åtgärda eventuella fel. Eftersom vi är en stor verksamhet som verkat i många år har vi erfarenhet av många olika typer av servicearbeten. Det kan handla om att göra en översyn för att minska energiförbrukningen eller reparera olika elinstallationer i fastigheten.

Läs mer om elservice

Elinstallationer

Om du har ett företag i Helsingborgs-trakten som är i behov av en grundlig elinstallation, finns vi på Elbolaget Syd tillgängliga för dig. Vi har mångårig erfarenhet av olika slags elinstallationer av olika omfattning. Bland våra kunder finns både privatpersoner och offentliga aktörer.

Läs mer om elinstallationer i Helsingborg

Automation & industri

Vi underhåller såväl stora som små system för styrning och övervakning av anläggningar för inomhusklimat och processer inom industrin. Energi och tillgänglighetseffektiva lösningar är målet och vi anpassar lösningen utifrån den verksamhet som ska bedrivas och vad som är bäst på lång sikt.

Vi erbjuder en stor mängd olika tjänster inom området kraftförsörjning, el och belysning. Vi har behörighet för alla typer av elinstallationer för energiförbrukande system. Vi har kompetens inom högspänning, kraftförsörjning, avbrottsfri kraft, specialutrustning och belysning.

Läs mer om automation & industri

Leverantörer